Server Regler

1. Din server skal være i overensstemmelse med Minecraft EULA. Du kan få adgang til det her.
2. Du kan ikke lække nogen personlig eller privat information som der kan betragtes som privat såvel som selvidentificerbart.
3. Du må ikke "sørge for" eller ødelægge andre offentlige Hypermc hostede servere, medmindre du har fuld autoritet til at gøre det.
4. Blokeringen af ​​eventuelle hypermc kommandoer som / limbo, / hub eller en anden kommando, der forhindrer afspilleren i at gøre sådanne handlinger, er ikke tilladt.
5. Reklamering af eksterne servere eller IP'er er ikke tilladt og vil medføre en straf.
6. Ingen form for brug af rigtige penge i buycraft plugins / skripts eller ligne er tilladt og ville medføre en straf.
7. Ingen andre sprog end dansk er tilladte, samt servere må ikke være engelske.


Lobby Regler

1. Eventuelle meddelelser, der sendes ud, kan oversvømme eller spam lobbychatten er ikke tilladt.
2. Bandeord i lobbyen er ikke tilladt, hvis omgåelse af chatfilteret resulterer i en mute.
3. Mens du er i lobbyen, kan du kun reklamere for din Hypermc hostede server, reklamering af eksterne servere eller IP'er er ikke tilladt og vil medføre en straf.
4. Enhver form for respektløshed, chikanering, diskrimination eller noget som helst der kan skade en spiller eller en medarbejder er ikke tilladt.


Discord Regler

1. Mens du taler i Discord-serveren, skal dit kaldenavn være brugernavnet på Minecraft-kontoen, du bruger mest aktivt med Hypermc tjenester. Dit kaldenavn kan heller ikke indeholde nogen symboler, der hæver dig til toppen af ​​medlemslisten.
2. Alle former for kommentarer, der sendes til respektløs, chikaneret, diskrimineret eller andre meddelelser, der sendes med henblik på at gøre det sjovt for en bestemt spiller eller medarbejder, er ikke tilladt. Derudover er det ikke tilladt at indsende NSFW (Ikke sikkert for arbejde).
3. Det er ikke tilladt at sende annoncer til svindel, sketchy eller usikre links. Annoncering af Minecraft-servere, der ikke er hostet på Hypermc, er heller ikke tilladt. Du kan dog kun reklamere for Hypermc hostede servere i #servers Discord-kanalen.
4. Udledning af personlige eller private oplysninger er under ingen omstændigheder tilladt, medmindre andet er angivet af den person, oplysningerne måtte tilhøre.
5. Når du bruger vores stemmekanaler, skal du være sikker på, at du ikke er "ear-raping" eller gør ekstremt høje lyde for at irritere andre. Stemmevekslere er kun tilladt, hvis alle i stemmekanalen er enige om brugen. Høje niveauer af baggrundsniveauer er heller ikke tilladt.